godmorgon


06.02.2015 kl. 10:26

Godmorgon

Lekte lite med cameran :)

23.12.2014 kl. 11:15

Söndag

Jejeje

Jag har vari nykter två helg idag :) och ändå känns det som att jag skulle ha värsta krapulan..

Igår gick det super bra i gymmet men har ingen inspiration ta mig dit, sen när jag är där så går det bra.. Liksom om ni sätter fullt med spik på golvet o går på det så den kännslan har jag när jag går :) det tar så jävla sjukt gå men kännslan är bra liksom att de tar sjuk som fan.

Alltid jag ser det här bilden blir jag så glad <3 Det är bästa bilden av alla bilder jag har haft :) den säger 1000 ord :)

Den är dagen i somras på weekend festival Med Jenna <3

21.12.2014 kl. 09:31

H&M

I love HM

Inspiration

 

 

 

18.12.2014 kl. 21:44

Reuma


Hej

Alltså det har vari två veckor att jag har inte alls haft insperiation till tränna :( fast jag tar mig till gymmet så är jag slut, men idag gick det bättre en jag trådde, det kan bero på vädret jag vet inte eller så har jag haft så himla värk av reuman :( Men skall inte klaga..

På tal om Reuman så ringde min läkare efter jag var på blodprov,,läkaren sa att vi hamnar sluta med Humiran (sprutan) på grund av att kropen eller bloden tar inte åt sig längre (jag fatta noll va hon sa) det ända jag sa va ok ok ok. Så jag kommer börja med nya sprutor som jag tar vari vecka, och jag kommer inte ihåg va den hette,,Humiran tåg jag ju varanan vecka.

Vi får se hur de blir,,men nu blir det bra säkert :) inte tänker jag ändå låta reuman vinna mig :):)

Jag vill tipsa om en film som va super bra efter filmen så är jag glad ha bara reuma en ALS, Det måste vara den värsta sjukdomen :(

Filmen kommer komma rakt i hjärta när man ser den <3<3

 

18.12.2014 kl. 19:22

Paradise hotel

Gomorgon.

Idag är det final i svenska PH :) Jag har nästan kola hela sesongen, Jag har sätt på den för att jag blir provoserad av det :) Liksom dom har laga sesongen upp till för att man skall bli provosera av det...Men jag kan inte fatta att folk som har vari inne där får så mycket skit,, liksom de ju en spel, sex,falskhet, ljuga m.m.. för att ta sig till final :)

Jag undrar en sak har finland haft PH suomi? dom borde ordna det :) då skulle jag söka bara för att få fara till mexico :P:P Om jag skulle ens slipa med jag e ju gammal nu o min finska :( Får göra som Ylva blanda två språk :P:P

Ni som inte kollar på det så vet inte ens va jag snakar om så hoppa över bara det här inlägget hahaha

Jag tyckte mest om Kristian o Ylva :) Men mest Ylva  för att hon är lika dålig på svenska so mig :):)

Ylva

Kristian

17.12.2014 kl. 10:53

MIna vf. Jewelry :)

I love brown color and silver jewelry....

16.12.2014 kl. 21:43

Ben

Äntligen är man hemma :) vilken dag. Nå iallafall hann man till gymmet :)

Idag va det ben dag, tisdagar är min längsta dag på gymmet för att jag är 2 timmar på gymmet och tar Ben eller ibland armar, sen blir det GRIT STRENGTH i halv timme, jag älskar det man ger allt på en halv timme. Idag var det första gången jag tänkte börja spy på grit :) så ni vet va jag menar man ger allt :) Fick skipa spinningen i halv timme  ;(

Nu skall jag fara dusha o hålla på med mig själv hej hej

Jag brukar ta 5/6 övningar o jag hatar ta ben de värsta ajjjj ajjjjj..

<3<3 Active Sport Club Ekenäs

16.12.2014 kl. 19:15

Axel/mage

Holà

Kan det inte komma 1 meter snö nu :) jag trår det är första gången på 21år som jag har väntat så här mycket på att det skall snöa :) Jag blir iallafall deprimerad av det här gråa vädret ;/

Den här bilden förklarar hur det ser ut ute :P:P

 

Till annat....

Idag är det måndag så de betyder att det är axel och mage dag på gymmet :)

Jag tycker om o träna axel, när jag har ofta ont där så blir det bättre efter åt. När jag tar det så försöker jag ta minst 4/5 övningar :)

Jag har en bild som jag låna på instagram :)

Bild 1,3,8 o 9 är mina favorit övningar :) sen tar jag annat som det finns inte på bilden..

Sen tar jag ju magen nästan vari dag men idag skall jag kämpa mera på det :) jag har inte slutat kämpa efter min kamp för att få sexpack,, en dag kommer det :) men de jätte svårt att få bort min öl mage hahaha

15.12.2014 kl. 13:32

I´m Back

Hej

Jag är tillbaka :) Jag såg just att jag sist bloggade va 30.12.2013.

De har hänt massor med mig, jag kan säga bra saker och dåliga :) men mest bra,,,,, haha nu när jag skriver så ser jag att jag fortvarande sätter massor med kommatäken :)

Jag vet inte vart jag skall börja men iallafall är det en inlägg nu :) Jag vet många vet inte ens jag gör det här inlägget just,,, men men jag är glad att jag börja igen blogga :)

Som jag sa det för  att bloggen gav mig massor och är alltid tacksam över det.. Min svenska och min dyslexi blev bättre med åren när jag börja blogga :)

Nu har jag ändra mig så mycket,Liksom jag festar inte lika mycket (men bloggen får heta ändå samma) Jag går i veckan 4/5 gånger till gymmet. Jag börjat sköta om min reuma m.m..

Den här bloggen får bli till inspiration,åsikter,tränning,modde,resor och så klart festande med  :P

I`M BACK :):)

15.12.2014 kl. 11:24

Stockholm

Imorgon åker jag till Stockholm och firar nya året där :) De första gången jag firar en ny år utanför finland :) om vi kallar kryssning inte  utanför Finland :):)

Jag kommer säkert vara så full att jag hittar inte till hotellet eller annat,,för de sista gången jag super i år o sen skall jag vara nykter hela Januari (utan en dag i Januari) Skall träna som fan efter allt festande Jul :) saknar så träningen :( har inte tränat snart i 2 veckor fast vari 2 dagar på 2 veckor och träna :(

Jag har inte haft så lång paus efter jag har börja träna,, så jag mor faktiskt dåligt av inte träna :(:( Men kanske de bra att kroppen får villa mycket efter hur jag har tränat det sönder :P:P

Nu skall jag paka kläder till imorgon o sen se på en film (porr film)..

Hade alla bra ny år  <3

 

30.12.2013 kl. 20:38

Club Vatican

Hej

Jag har bot i Finland i 21 år och jag har aldrig råkat ut för rasism som igår,,jag tycker inte om att använda ordet rasism för det är ganska hård ord men nu hamnar jag använda det...

Jag får till Hesa igår och festa, så möta jag upp Jenna och hennes och min gemensamma vänner,ena är utlänning medan den andra är finsk. Vi fårtsatte till Vetican klubben (Gamla Jenny Woo) vi alla fyra stådde och köa till krogen, medan vi stå och köa så sa vakten (porsaren) till en mörk kille att han fick inte gå in, Då tänkt jag att han har stridit på krogen nån gång att han inte slapp in, senare kommer de turen till två mörk håriga killar så då frågar vakten papper av dem,så när han så deras papper slapp dom inte in,,vi hörde sen att dom tala Spanska.. Jag såg på Jenna och sa att om vakten tycker dom är fulla och inte kommer in så kommer jag inte heller in...

Sen kom de får tur, Jenna sa åt vakten vi är fyra o vakten bara nika o tåg dom in och vi fick vänta en stund...Han fråga papper av oss jag visa min så sa han att jag får gå in,, när min kompis visa sin så slapp han inte in, jag sade varför slipper han inte in?? han sa att han är inte finskmedborgarska,,först viste jag inte va jag skulle säga, jag börja bli så arg att jag kunde inte ens tro va jag hörde att han sade, och sedan förstå jag varför dom andra tidigare inte slapp in.

Jag blev arg och sade att hur fan dom kan säga så och att vem är det som bestämmer detta? stakars min kompis blev nolot och sa inget medan jag stå där o försökt få fram varför de beter sig så...Jag sa att över min döda kropp att  jag skulle in dit eller fara dit igen.

Sen blev hela min kväll förstörd  medan dom andra sa att jag skall inte bry mig,,jag blev så arg att dom andra inte också slapp in,,tänk er va dom kommer få för intryck av finland ex. spanskana, de skulle kunna  vara samma sak om jag hade inte sluppit in i spanien på krog för att jag hade annat medborgarskap en spanska...

Jag vet inte vem som bestämmer detta,vakterna? eller krog ägaren? Men om det är krog ägaren så hur fan kan vaktena gå med på att jobba där? Liksom att säga nej åt andra på grund av deras medborgarskap så är jag utan jobb då istället... Jag kommer ta det här vidare för att jag har aldrig varit med om sånt här för..

JAG KALLAR DET HÄR TILL DISKRIMINERING.

29.12.2013 kl. 14:02

Britney Jean Spears

Jag skulle kuna göra va som helst i värden för att vara nu i Vegas o se på min prinssesa Britney :) hon öpnar showen efter 4 dagar <3.

Jag älskar henne så mycket och hennes personlighet att de inte klokt.

När jag tattoera Piece of me i min arm ångra jag inte en secund, sen vilde jag ha hennes namn i min arm o de fick jag o nu när jag såg hennes 1 timme o 25minuters documenter så sa jag för mig själv att hennes namn kommer alltid stå i min arm <3

23.12.2013 kl. 20:20

Närvårdare (Rehab)

Låt mig presentera mig till närvårdare :) min andra yrke :) nu kommer jag aldrig studera mera haha.

Gud jag va så lycklig att det är över :) Jag hade tal med o va skitt närvös,,De va en super dag :)

 

16.12.2013 kl. 20:22

Victoria Secret 2013

När jag viste om Victoria Secret så har jag inte missa ett år deras show :) Jag tycker de har så fint show i alla desa år har man blivit wauu wauuu va kommer dom med nästa år haha..

Här har ni showen 2013

Kolla i slutet på Adriana Limas workout ;);) där runt 35minuters.

11.12.2013 kl. 22:59

Jag heter Nabaz Baki.

Nabaz2110@hotmail.com

Jag bor i Finland i lilla svenskstaden Ekenäs.

Jag har dyslexi och svårt med stavningen, det är just det som gör att det är min blogg.Jag vann 2011 årets mest originella blogg :)

Kategorier

Senaste kommentarer

04.01, 21:02I´m Back av Tommix
29.12, 15:11Club Vatican av Lina
12.12, 02:07äggvita och bröst av http://morkkis.ratata.fi/blogg/
06.12, 22:18Grattis Britney av Tommix
06.12, 22:16Grattis Britney av Tommix.nu