Stockholm

Imorgon åker jag till Stockholm och firar nya året där :) De första gången jag firar en ny år utanför finland :) om vi kallar kryssning inte  utanför Finland :):)

Jag kommer säkert vara så full att jag hittar inte till hotellet eller annat,,för de sista gången jag super i år o sen skall jag vara nykter hela Januari (utan en dag i Januari) Skall träna som fan efter allt festande Jul :) saknar så träningen :( har inte tränat snart i 2 veckor fast vari 2 dagar på 2 veckor och träna :(

Jag har inte haft så lång paus efter jag har börja träna,, så jag mor faktiskt dåligt av inte träna :(:( Men kanske de bra att kroppen får villa mycket efter hur jag har tränat det sönder :P:P

Nu skall jag paka kläder till imorgon o sen se på en film (porr film)..

Hade alla bra ny år  <3

 

Publicerad 30.12.2013 kl. 20:38

Club Vatican

Hej

Jag har bot i Finland i 21 år och jag har aldrig råkat ut för rasism som igår,,jag tycker inte om att använda ordet rasism för det är ganska hård ord men nu hamnar jag använda det...

Jag får till Hesa igår och festa, så möta jag upp Jenna och hennes och min gemensamma vänner,ena är utlänning medan den andra är finsk. Vi fårtsatte till Vetican klubben (Gamla Jenny Woo) vi alla fyra stådde och köa till krogen, medan vi stå och köa så sa vakten (porsaren) till en mörk kille att han fick inte gå in, Då tänkt jag att han har stridit på krogen nån gång att han inte slapp in, senare kommer de turen till två mörk håriga killar så då frågar vakten papper av dem,så när han så deras papper slapp dom inte in,,vi hörde sen att dom tala Spanska.. Jag såg på Jenna och sa att om vakten tycker dom är fulla och inte kommer in så kommer jag inte heller in...

Sen kom de får tur, Jenna sa åt vakten vi är fyra o vakten bara nika o tåg dom in och vi fick vänta en stund...Han fråga papper av oss jag visa min så sa han att jag får gå in,, när min kompis visa sin så slapp han inte in, jag sade varför slipper han inte in?? han sa att han är inte finskmedborgarska,,först viste jag inte va jag skulle säga, jag börja bli så arg att jag kunde inte ens tro va jag hörde att han sade, och sedan förstå jag varför dom andra tidigare inte slapp in.

Jag blev arg och sade att hur fan dom kan säga så och att vem är det som bestämmer detta? stakars min kompis blev nolot och sa inget medan jag stå där o försökt få fram varför de beter sig så...Jag sa att över min döda kropp att  jag skulle in dit eller fara dit igen.

Sen blev hela min kväll förstörd  medan dom andra sa att jag skall inte bry mig,,jag blev så arg att dom andra inte också slapp in,,tänk er va dom kommer få för intryck av finland ex. spanskana, de skulle kunna  vara samma sak om jag hade inte sluppit in i spanien på krog för att jag hade annat medborgarskap en spanska...

Jag vet inte vem som bestämmer detta,vakterna? eller krog ägaren? Men om det är krog ägaren så hur fan kan vaktena gå med på att jobba där? Liksom att säga nej åt andra på grund av deras medborgarskap så är jag utan jobb då istället... Jag kommer ta det här vidare för att jag har aldrig varit med om sånt här för..

JAG KALLAR DET HÄR TILL DISKRIMINERING.

Publicerad 29.12.2013 kl. 14:02

Britney Jean Spears

Jag skulle kuna göra va som helst i värden för att vara nu i Vegas o se på min prinssesa Britney :) hon öpnar showen efter 4 dagar <3.

Jag älskar henne så mycket och hennes personlighet att de inte klokt.

När jag tattoera Piece of me i min arm ångra jag inte en secund, sen vilde jag ha hennes namn i min arm o de fick jag o nu när jag såg hennes 1 timme o 25minuters documenter så sa jag för mig själv att hennes namn kommer alltid stå i min arm <3

Publicerad 23.12.2013 kl. 20:20

Närvårdare (Rehab)

Låt mig presentera mig till närvårdare :) min andra yrke :) nu kommer jag aldrig studera mera haha.

Gud jag va så lycklig att det är över :) Jag hade tal med o va skitt närvös,,De va en super dag :)

 

Publicerad 16.12.2013 kl. 20:22

Victoria Secret 2013

När jag viste om Victoria Secret så har jag inte missa ett år deras show :) Jag tycker de har så fint show i alla desa år har man blivit wauu wauuu va kommer dom med nästa år haha..

Här har ni showen 2013

Kolla i slutet på Adriana Limas workout ;);) där runt 35minuters.

Publicerad 11.12.2013 kl. 22:59

äggvita och bröst

Idag har jag vari på spinning,, bodypump och tå bröst i gymmet I love it :) Kanske man borde ändra namnen på min blogg till tränningsblogg haha Nej jag skoja jag älskar festa o dansa så det får vara Partyblogg :)

Jag laga just en gott drink :) här får ni min drink tips :):)

En bannan

4 äggvitor

Sen när ni har blanda ihop liksom hur man skriver det shecka hahha Så ser det ut så där o kan säga att det är namm namm man kan sätta mera saker dit om man vill :)

Efter du har druckit det så far du till spegel och ta ego bilder på dina bröst :):)

Publicerad 11.12.2013 kl. 21:30

Nöjesgala

Som jag sade att jag hade inte foto nåt från nöjesgala, för jag va full :( kommer knappast ihåg va som hände där :):) Men sen tycker jag att varför skall man vara så finn av sig o vara helt nykter,, små dricka på sin drink,, fan om det är en gala så släpper man väl loss, sen skiter man väl i va andra talar  om en :):)

Till saken..jag har nu stjäla 3 foton från andra :):) Jag måst skriva här en sak till, att du va jätte snäll o kiva med mig Muffinaround ;) jag trår det va bara du som inte dömde mig jag va så full hahaha

Jag o Maria :)       X3M

X3M

Publicerad 10.12.2013 kl. 23:18

Perfume

Gud va hon e vacker har väntat så på den här videon :) se på hennes ögon de bärettar allt... jag älskar den här kärringen..

Publicerad 10.12.2013 kl. 22:11

Gym love it

Gud vad det va skönt med hård träning efter tre dags fylla :):) fast jag va igår men fuska lite igår hihi

Idag tå jag arm o mage i 1 timme och 20 minuter i gymet,, och sen va jag på Grit Strength i 30minuter o direkt efter det på  30 minuters spinning  :)

Grit Strength är min favorit pass idag tänkte jag faktiskt spy :):) Man ger liksom allt man har :) Och dom har börja med nytt idag i love it :)

Här har ni en video på ungf va jag håller på med :):)

Efter allt det här berömmer jag mig med detta :):)

 

OBS!!! tänkte glömma att säga fuck Reuma...

Publicerad 10.12.2013 kl. 21:27

hurts

It hurts to let go but sometimes it hurts more to hold on.

Publicerad 08.12.2013 kl. 23:23

Ledsen

Hej jag har mått jätte dåligt hela veckan :( Jag va på nöjesgalan o va jätte full o skämde ut mig :(   Men jag har supit i tre dagar för jag har vari jätte ledsen o arg på allt,,,idag är det värst :(

Jag skulle ha baka ut o inte farit till nöjesgalan men jag kunde inte för vi hade ordna roliga saker åt min vän Pato,,hon viste ingen en sista minuten :) så fick bara spela teater o vara glad o vara med....

Jag skall börja blogga mera för jag känner mig så bra efter jag skriver ut som just nu va jag gör :)

Jag skall försöka sova nu,,men jag har så ångest och bäst skulle vara röka på nu och få sömn ( nej jag är ingen knarkare eller kommer bli det) men ni förstår va jag menar.

Godnatt <3

här har ni en video av en värdens bästa kvinna som kan sin sak..

Publicerad 08.12.2013 kl. 23:08

spining

Hej

Alla har nästan fått skateåterberg,,utan jag :( Fan de skulle ha sutit bra man skulle tagit pikalähdös till sol land :)

Igår va jag på hård tränning o idag blir det med, men kanske lite lungnare idag trår jag :)  På lördag skall jag vara med i spiningsmaraton och den kommer hålla på  i 3 timmar :) jag kommer säkert dö :)

Ses

Publicerad 04.12.2013 kl. 15:46

Grattis Britney

Grattis Britney. Du har alltid vari min största kärlek o min största inspiration <3 Jag önskar allt lycka i livet. De är inte bara dina låter som jag tycker om utan tycker också om dig som en person,,för du är så stark kvinna <3

LoVe U my love

 

Publicerad 02.12.2013 kl. 21:59

<3 Emeli Sande <3

Publicerad 01.12.2013 kl. 22:32

Inspiration

Jag måste säga det här nu att jag hatar att höra `´Jag har ont -jag har inte tid -jag är för trött `` för att orka fara till gymmet, träna eller springa, liksom det är bäst inte säga nåt för de finns ingen ursäkt,,när jag hade värsta reuman o hade så ont en tid före min nya medicin kunde jag just och just stiga upp på morgon och fara kissa,,,så nämnde jag inte att jag har ont för att fara träna,,jag va bara tyst och inte tala om det, och börja ändå springa eller träna sakta som att fara ut o gå m.m.

Sen orka jag inte bara träna en tid, då va jag bara tyst och inte kom med nåt orsak,för jag bara inte orka träna. Nu är frågan inte att jag tränar för nån annan, jag gör det för mig, jag mår bra av det och för min hälsa är det bra,,jag är piggare, festar mindre och min själv känsla är starkare m.m.

Just nu är jag så inne i träningen och tycker om det. Den här gången ger jag inte upp fast jag har lite ont o sånt, men jag brukar se på bilder o får inspiration.

som den här bilden ex.

På min gym brukar en gravid kvinna vara med på den tyngsta Les Mills (Grit Strength) pass,hon en så inspiration till mig att jag till och med få och sa det åt henne efter Grit passet :):)

Vart vill jag komma med den här inlägget vet jag inte själv haha..Men om man tränar skall man göra det för sig själv o inte nån annan.Jag är dubbelt piggare en för och jag kan till och med stor tacka träningen till att jag blir färdig närvårdare snart :):)

Publicerad 01.12.2013 kl. 18:19

Jag heter Nabaz Baki. bor i Finland o har bot 20år här, är finskt medborgarskap..
nabaz2110@hotmail.comJag vann 2011 årets mest originella blogg :)


 

Jag älskar dansa o baila de e min passion.. You tell me problem, we drink Vodka, problem kaput!Jag älskar mina 6 systrar o vänner ;)
Jag har dyslexi o svårt med stavningen o de är just det som gör att det är min blogg ;);)Som ni vet så älskar jag Britney,,o har gjort det i 12 år sätt henne två gånger live :) vari gång när jag har sätt henne har jag fått inombords orgasm :)

Kategorier

Senaste kommentarer

29.12, 15:11Club Vatican av Lina
12.12, 02:07äggvita och bröst av http://morkkis.ratata.fi/blogg/
06.12, 22:18Grattis Britney av Tommix
06.12, 22:16Grattis Britney av Tommix.nu
05.12, 22:48spining av Cessi